Mintage sushi har åpnet hos San Leo!
Mintage har gleden av å introdusere en ny franchiserestaurant her på Kilden senter. Dette blir Mintage sin første etablering utenfor Trøndelag, og den første i Bergensregionen.
Seerwan hos San Leo ønsker å satse hardt på sushimarkedet, og derfor etableres Mintage avd. Rådal i hans restaurant på Kilden senter.
Som franchise vil eierskapet og drivkraften ligge lokalt, der målet er best mulig kundeopplevelse og kvalitet på maten.
Mintage vil i tillegg til bespisning innendørs tilby både take-away, utkjøring og catering.
Sushi kan bestilles her: https://www.sanleopizza.no/
Mintage ble grunnlagt på Steinkjer i 2014, og eies i dag av Tony Kim, Kent Olav Ferstad og Kenneth Dalen. Selskapet har siden 2014 vokst til en regional restaurantkjede med etableringer i Namsos, Steinkjer, Levanger, Stjørdal og nå Bergen, samt distribusjon av sushi til dagligvarehandelen , flyplass, tog m.m
Mintage sin ambisjon er å bli en landsdekkende franchisekjede bestående av både restauranter og take-away avdelinger.
Matfilosofien har alltid vært »mainstream perfection», der maten skal være av topp kvalitet innenfor et prissegment som passer de aller fleste.