Tipsene som gjør hverdagen litt enklere

Kilden_favicon
Endt sommerferie betyr en ny start og nye muligheter for både liten og stor
Endt sommerferie betyr en ny start og nye muligheter for både liten og stor
Skoleåret er startet, sene kvelder og late morgener byttes ut til fordel for å prøve å vinne over lakenskrekken og dra seg opp av sengen når vekkerklokken ringer. Godt det er noe som heter snooze på alarmen!? Flere som kjenner seg igjen? Eller er du så heldig at du er et A-menneske? Vi gir deg tipsene som kanskje kan gjøre hverdagen litt enklere. Her snakker vi om å skrive lister, en sterkere kropp og mer energi, legge bokbind, tid for egenpleie, skape en grønn oase og det å gripe mulighetene og sette seg mål.

Tipset til deg som liker lister

For både liten og stor så gir et nytt skoleår nye muligheter. Planlegging er et godt utgangspunkt. Vi kvinner (og kanskje noen menn?) er god på å skrive lister, og det finnes selvfølgelig en liste for alt. Det finnes helt sikkert en liste for selve listen. Et godt tips for å få orden i planleggingen er Nilles ukesplanlegger – hvor man kan fylle ut aktiviteter, lekser og ting som skjer i løpet av en uke. Kanskje den unge lovende burde hatt sin egen for å få oversikten over ukens aktiviteter? Muligens kan kalenderen bidra med å samle en del lister på samme arket?

Tipsene til en litt enklere hverdag. Har du en liste for listen og trenger hjelp til å organisere selve listene? Kanskje lage en "mother of all lists"? Sjekk ut Nilles ukeplan.
Bytte ut alle listene med en ukesplan? Sjekk Nilles ukesplan

Ny giv med sterkere kropp og mat som gir deg overskudd

I ferien har gjerne kostholdet sklidd litt ut og man har blitt litt mer avslappet til trening. Eller i motsatt fall er man faktisk blitt flink til å gå turer på fjellet i ferien … særlig for alle dem som har vært hjemme eller på hytten i sommer. Da handler hverdagen om å få rutiner på mat og trening – det er jo så deilig når kroppen er litt sterkere og fungerer som den skal. De personlige trenerne på treningssenteret vårt EVO hjelper deg gjerne for å komme i gang eller fortsette treningen i hverdagen. Hos Coop Mega har de et godt utvalg av ferske og gode råvarer. Det er et godt utgangspunkt for god mat, som gjør at du får overskudd også i hverdagen.

Et kick i hverdagen med disse freshe grønne smoothiene. Oppskriften  finner du på her https://coop.no/mega/kjokkenhagen/gronn-smoothie-med-sunne-ingredienser/ .
Nye vaner eller tilbake til hverdagen og normalen? Foto: Coop Mega

Kan det være kos å legge bokbind?

Når hverdagen begynner igjen er det godt med alt som kan gjøre hverdagen litt enklere. Bokbind på barnas bøker? Lange kvelder på å klippe, tilpasse, tape og lime på merkelapper eller kjøre en enklere løsning med tekstilbokbind? Det gjør jobben med å ta bokbind på lekende lett, samtidig som det holder seg fint gjennom hele skoleåret. Nille har tekstilbokbind sammen med egne merkelapper som henger på. Det beste er at de varer flere sesonger, og dermed blir det jo et «grønnere» alternativ også. Så skal det sies at for dem som elsker å legge bokbind på bøkene så har Nille selvfølgelig også vanlig bokbind og tilbehør.

En enklere hverdag gjennom mindre jobb med å legge bokbind. Tekstilbokbind gjør hverdagen så mye enklere. Dette med leopardmønster er fantastisk, men de har også andre typer
Kanskje et tekstilbokbind med leopardmønster? Foto: Nille

Tid for egenpleie

Har ferien gått i ett, hvor barna har stått i sentrum? Er det på tide med litt egentid? Kanskje er håret litt slitt og huden litt tørr etter ferien? Da er det deilig å sette seg i frisørstolen eller legge seg på benken hos hudpleieren for litt tiltrengt pleie. Begynn høsten med en ny frisyre og tilfør huden fuktighet. Det føles så godt med egenpleie – kan anbefales på det varmeste uansett hvilken type ferie du har hatt.

Gi rom for egentid og egenpleie i hverdagen. Vi anbefaler behandlingen Green Peel , som har 100% naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst. Få den deilige behandlingen hos Kilden Hud og Kroppspleie.
Hva med en Green Peel fra Kilden Hud og Kroppspleie? Foto: Kilden Hud og Kroppspleie

En grønn oase for alle

I sommer har kanskje stueplantene fått leve sitt eget liv. Noen har med hell overlevd, mens andre har lidd en verre skjebne. Trenger du en fornyelse så har Hageland Kilden et godt utvalg av grønne planter. Det er så utrolig mye fint nå, som forlenger sommeren litt innendørs. For deg som har gitt opp levende planter, så har de også kunstige blomster som ser ekte ut.

Få planter som passer deg og din hverdag. En grønn oase innendørs er trendy, og du trenger ikke grønne fingre for å få det til. Hos Hageland Kilden får du gode råd og veiledning slik at du skal lykkes med dine planter.
Grønne planter forlenger kanskje sommeren innendørs? Foto: Hageland

Nytt (skole)år gir rom for nye muligheter – tar du sjansen?

Sommeren er over og det gir rom for nye muligheter. Har du satt deg et mål? Kanskje senke skuldrene, litt mer tålmodighet, bli bedre på å si ifra, bli flinkere til å prioritere deg selv eller kanskje ta et skritt om gangen? Uansett hva dine mål er så ønsker vi deg en riktig fin høst fylt av gode minner.

August betyr en ny begynnelse. Ikke bare for de som skal begynne på skolen, men også for oss andre.