Velkommen til Kilden Senter

Kilden_favicon

Kilden Senter er et nærsenter på Nordås i Fana. Vi har 14 butikker innen mat, velvære, hus og hjem. I tillegg har vi et godt helsetilbud i 3.etasje. Vi ønsker å fortelle litt mer om senteret vårt og hva vi kan tilby deg.

Vi lever i en hverdag med mye stress og kav. Da er det godt å komme til et roligere senter, med en god atmosfære hvor du slipper å stå i lang kø, det er enkelt å finne frem og er godt med parkeringsplasser. Vi ønsker å inspirere deg og gi deg en god handleopplevelse.

Unn deg litt ekstra i hverdagen. Først når du tar vare på deg selv har du mer overskudd til å ta vare på andre. Nyt en god massasje og en green peel behandling hos Kilden hud og kroppspleie eller få en ny flott frisyre hos Ramsvik frisør. Begge steder får du veiledning slik at du får den perfekte behandling tilpasset deg og dine behov.

Alle mennesker, uansett alder, trenger styrketrening. Det er et av de beste tiltakene for å sikre et godt og langt liv. Kom og bli sterk hos EVO! Treningssenteret vårt er åpent alle dager 05-24. Her finner du det beste styrkeutstyret og dyktige personlige trenere, som hjelper deg på veien.

Har du planer om å fornye hjemmet? Da er senteret et godt utgangspunkt. Noen ganger holder det med nye puter og duker, mens andre ganger ønsker man å gå mer drastisk til verks. På senteret finner du blant annet en av Bergens største Kid-butikker. Her får du det du trenger for å skape den riktige stemningen i ditt hjem. For de små og store øyeblikkene i livet anbefaler vi en tur innom Nille. Her får du blant annet norske kvalitetslys fra Tyri.

Planter er blitt et eget møbel og er virkelig i tiden. Hageland Kilden er velfylt med frodige og fine planter. Noen trenger lite stell, mens andre trenger mer omsorg. De ansatte hjelper deg gjerne å finne den perfekte oase til ditt hjem. Ønsker du å gå litt mer drastisk til verks? Da anbefaler vi en tur til Fana farge og interiør. Her får du tak i alt du trenger innen maling, tapet og gulv med tilbehør. Her får du også kvalitetssolavskjermingen Luxaflex. I tillegg er de en av svært få som har egen blandemaskin til kalkmalingen Pure & Original. Vegg i vegg med fargehandleren vår finner du GarderobeMannen. De skreddersyr garderober etter smak og behov. Skap orden, oversikt og rom til favorittene dine med den perfekte innredningen til ditt hjem.

Du finner også post og apotek hos oss, og du slipper å bruke tiden på å stå i kø! Hos Boots Apotek finner du produkter innen helse, kosthold, hud- og kroppspleie. Et veldig godt helsetilbud er også noe av det vi er stolte av på senteret. I 3.etasje finner du lege, tannlege, fysioterapeut og Habilterings- og rehabiliteringstjenesten i Fana og Ytrebygda.

Strikking er virkelig i tiden! Herlig strikketerapi, som alle kan gjøre uansett alder. Det er så utrolig mye lekkert du kan strikke – kom innom strikkebutikken vår Tonje Stoff & Symaskiner for inspirasjon. De tar også på seg syjobber.

San Leo Cafe og Restaurant er opptatt av kvalitet. De bruker Brakstad Eftf. som leverandør av kjøttråvarer. På San Leo får du deilige lunsjretter, de har ordentlig baristamaskin slik at du kan få kaffen akkurat slik du vil og herlige middagsretter. Spis i restauranten, ta med hjem eller få middagen levert på døren.

Skal du imponere på kjøkkenet? Da er Coop Mega et godt utgangspunkt med sin fantastiske ferskvareavdeling, friske grønnsaks- og fruktavdeling, fristende bakeriavdeling og gode varesortiment. Det er også her posten holder til.

Har du en yndlingsveske eller et par yndlingssko som begynner å se litt medtatte ut? Da anbefaler vi en tur innom en av byens få skomakere, som du finner på senteret. Her får du også et bredt spekter av brodder om behovet skulle melde seg.

Vi er stolt av å tilby kanskje byens beste og største dyreklinikk på Kilden Senter, AniCura. De har også en velassortert butikk med nøye utvalgt fôr og utstyr. Her blir kjæledyret ditt vel ivaretatt, samtidig som du får gode råd og tips på veien hjem.

Hjertelig
velkommen til Kilden – senteret med de nære verdier!

Vi går tilbake til ordinære åpningstider mandag 20.april